Diaconaal Missionair Centrum De Windwijzer Diaconaal Missionair Centrum De Windwijzer

Op initiatief van de Protestantse Gemeente van Vlaardingen is de voormalige Oosterkerk aan de Schiedamseweg in 2010 verbouwd, opnieuw ingericht en heeft een nieuwe bestemming gekregen, dat van centrum voor ontmoeting, bezinning en dienstverlening.

De Windwijzer is er voor alle Vlaardingers op alle dagen van de week. De verbinding met de Protestante Gemeente van Vlaardingen maakt niet dat alle activiteiten een Christelijk karakter hebben en gericht zijn op kerkgangers. Geloof en spiritualiteit hebben een plaats, zeker, maar de activiteiten zijn bedoeld voor alle Vlaardingers, van alle leeftijden, wel of niet gelovig, Christelijk, Moslim of hoe dan ook. 

De Windwijzer is een plek voor iedereen en sluit dan ook niemand uit. Twee professionele krachten en veel vrijwilligers dragen zorg voor de uitvoering van het gevarieerde programma. Wilt u samen met anderen een mooie film kijken, van een theatervoorstelling genieten, aan een gespreksgroep deelnemen, samen eten, een boekenmarkt bezoeken, kinderkleding kopen, of bent u gewoon nieuwsgierig geworden? Kijk dan snel op de andere pagina’s van de website, bel het telefoonnummer dat u hierop kunt vinden of neem digitaal contact op. 
De medewerkers en vrijwilligers van de Windwijzer begroeten u (jou) graag. 
 

Kerkgebouw:
De Windwijzer, (010) 434 78 87
info@dewindwijzer.nl

Coördinatoor Diaconaal werk:
Vacant

Website: www.dewindwijzer.nl. 

terug