ALLE INFO over KERKELIJKE ACTIES ALLE INFO over KERKELIJKE ACTIES
Geplaatst: 22 februari 2023

Open HIER onderstaande info in PDF. 

Nieuwe betaalmethode: KerkAcceptWat is kerkAccept?
KerkAccept is een betaalmethode die speciaal voor onze kerk ontwikkeld is om betalingen snel en eenvoudig te kunnen verwerken. Hiermee wordt gehoor gegeven aan de toenemende vraag naar digitale mogelijkheden. Zo kunt u bij veel bedrijven en instanties al betalen via een betaalverzoek of QR-code. Deze wijze van betalen is niet nieuw, maar het feit dat deze binnen onze gemeente wordt geïntroduceerd wel.
Voor het voldoen van uw bijdrage ontvangt u van ons een betaalverzoek via de e-mail of per brief. Hierin staat een QR-code en/of betaalknop Betaal met iDEAL waarmee u uw betaling kunt overmaken. Omdat uw betaling automatisch wordt verwerkt, is onze administratie hier direct mee geholpen.

Is het gebruik van kerkAccept veilig?
Het gebruik van kerkAccept is veilig en het platform voldoet aan de AVG-eisen. Er worden geen persoonsgegevens verstuurd via het betaalplatform en de betalingen worden verwerkt via versleutelde verbindingen, die van buitenaf niet bereikbaar zijn.

KerkAccept is een betaalgemak voor u als lid:
• Snel en laagdrempelig • Het te betalen bedrag is altijd bekend • Nooit meer zoeken naar betaalgegevens • Geen handmatige overname van betaalgegevens.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met het kerkelijk bureau:
Tel. 010 434 59 41 (maandag, woensdag, vrijdag) of info@pknvlaardingen.nl.
 

AUTOMATISCHE INCASSO dé betaalwijze zó makkelijk, voor u én voor de kerk

Als u kiest voor de Automatische Incasso (A.I.), niet te verwarren met een periodieke overschrijving, dan regelen wij dat voor u en u heeft er geen omkijken meer naar. De bankinstellingen sluiten geen nieuwe periodieke overschrijvingen meer af en bestaande kunnen niet gewijzigd worden. Stapt u over van periodieke overschrijving naar automatische incasso, vergeet dan niet zelf de bankinstelling te bellen om uw periodiekoverschrijving te stoppen, wij mogen en kunnen dat niet voor u doen.

PERIODIEKE GIFT

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belastingen, periodieke giften zijn volledig aftrekbaar van de belastingen. Een periodieke gift is een gift waarbij u voor minimaal vijf jaar een vast bedrag per jaar aan de gemeente of diaconie schenkt. De Protestantse Gemeente te Vlaardingen kan u zo’n overeenkomst aanbieden. Door uw belastingvoordeel, kunt u eventueel uw bijdrage verhogen, zonder dat het u meer kost.

 

terug