ALLE INFO over KERKELIJKE ACTIES ALLE INFO over KERKELIJKE ACTIES
Geplaatst: 22 februari 2023

Open HIER onderstaande info in PDF. 

De ACCEPTGIRO wordt afgeschaft

Vanaf juni 2023 is het niet meer mogelijk om met een acceptgiro te betalen of een bijdrage te doen.
Dit besluit is genomen vanuit de bankwereld. Een nieuwe vorm van betalen wordt KERKACCEPT: u kunt dan door middel van het klikken op een betaallink of het scannen van een QR-code uw betaling verrichten of uw bijdrage doen. Hiervoor moet u wel over een computer, laptop of een smartphone beschikken en vaardig zijn met Internetbankieren.

AUTOMATISCHE INCASSO dé betaalwijze zó makkelijk, voor u én voor de kerk

Als u kiest voor de Automatische Incasso (A.I.), niet te verwarren met een periodieke overschrijving, dan regelen wij dat voor u en u heeft er geen omkijken meer naar. De bankinstellingen sluiten geen nieuwe periodieke overschrijvingen meer af en bestaande kunnen niet gewijzigd worden. Stapt u over van periodieke overschrijving naar automatische incasso, vergeet dan niet zelf de bankinstelling te bellen om uw periodiekoverschrijving te stoppen, wij mogen en kunnen dat niet voor u doen.

PERIODIEKE GIFT

Giften zijn onder bepaalde voorwaarden aftrekbaar van de belastingen, periodieke giften zijn volledig aftrekbaar van de belastingen. Een periodieke gift is een gift waarbij u voor minimaal vijf jaar een vast bedrag per jaar aan de gemeente of diaconie schenkt. De Protestantse Gemeente te Vlaardingen kan u zo’n overeenkomst aanbieden. Door uw belastingvoordeel, kunt u eventueel uw bijdrage verhogen, zonder dat het u meer kost.

 

terug