Nacht Zonder Dak Nacht Zonder Dak
Stel je voor: je bent 14 en hebt geen dak boven je hoofd. Elke dag moet je maar weer proberen om aan eten te komen en om de volgende dag te halen. Voor ons is dat bijna niet voor te stellen, maar voor veel jongeren in bijvoorbeeld Kenia, Bolivia en India is het aan de orde van de dag!

Nacht Zonder Dak is een actie van stichting Tear, waarbij jongeren 1 nachtje in een zelfgemaakt kartonnen ‘krotje’ slapen. Ze laten zich hiervoor sponsoren en halen zo geld op voor hun dakloze leeftijdgenoten en tegelijk ervaren ze zelf iets van hoe het is om op straat te slapen.

Op 8 september is er een Nacht Zonder Dak in Vlaardingen. Ben je tussen de 12 en de 20 en lijkt het jou leuk om samen met je vrienden een nachtje in een doos te slapen? Geef je dan snel op via nachtzonderdak.nl/vlaardingen en doe mee! Op deze website vind je ook meer informatie over Nacht Zonder Dak Vlaardingen en de projecten waarvoor we geld inzamelen.

Ben je ouder of jonger dan dat, maar wil je wel betrokken zijn? Kom dan zaterdagavond langs en bestel een drankje in het Café Zonder Dak of sponsor de jongeren die meedoen. Ook dit kan via de website nachtzonderdak.nl/vlaardingen.
terug