Interkerkelijke Jongerendag ‘LOOK UP out of the LOCK DOWN’ op 14 mei Interkerkelijke Jongerendag ‘LOOK UP out of the LOCK DOWN’ op 14 mei


Op zaterdag 14 mei zal er, als vervolg op ‘Nacht zonder dak’, een interkerkelijke jongerendag worden georganiseerd. Doe mee en schrijf je in!

Verzamelen: Rehobothkerk – Billitonlaan 104
Inloop: 12.00 – 12.30 uur


’s Middags vanaf 12.30 uur zullen jongeren (12-16 jaar en 16+) verschillende kerken afgaan waar een divers programma zal worden aangeboden.
Voorop staat de onderlinge ontmoeting waarbij wij hopen dat door deze dag misschien nieuwe (blijvende) contacten ontstaan. Ook kunnen ze met elkaar uitwisselen hoe het er in ‘hun’ kerk toegaat. Zo kunnen ze ontdekken dat er - ook al zijn er in hun eigen kerk misschien niet zoveel jongeren - wel degelijk meer jongeren zijn die bij een kerk betrokken zijn.

Tijdens het avondprogramma op het plein van de Rehobothkerk informeert stichting Antipesto ons over hun activiteiten. Dit is het goede doel waar we geld voor inzamelen.

Wij willen ook de gemeenteleden betrekken
Dit kan door het maken van iets om te eten voor de gezamenlijke maaltijd, door sponsoring voor het goede doel of door gewoon even langs te komen.

Nieuwsgierig? Meedoen? Schrijf je in!
Zie https://www.jongerendagvlaardingen.nl of https://antipesto.nl/.

Wil je/u iets te eten maken of sponsoren?
Neem dan contact op via de site, of stuur een app of bel een van ons!

Tot 14 mei!?
De jongeren rekenen (ook) op jullie/u!

Namens de werkgroep,
Corrie Velthuizen (06-24742387),
Marian Verhagen (06 20379649) en
Kees van der Sar (06-22208103).


 
terug