Kerkbalans 2021 - een toezegging of bijdrage doen: dat kan nog steeds! Kerkbalans 2021 - een toezegging of bijdrage doen: dat kan nog steeds!
Geplaatst: 31 maart 2021

In de tweede helft van de maand januari van dit jaar was er de jaarlijkse Actie Kerkbalans 2021.

Het thema voor dit jaar is GEEF VANDAAG VOOR DE KERK VAN MORGEN.
Zoals u weet, krijgt de kerk geen subsidies en is dus volledig afhankelijk van de bijdrage van betrokken kerkleden zoals u. Daarom hebben alle leden een e-mail of een brief gekregen met het verzoek een toezegging te doen voor een bijdrage voor dit jaar.

Heeft u tot nu toe nog geen toezegging of bijdrage gedaan voor dit jaar, het kan nog steeds! Ga hiervoor naar https://kerkbalans.pknvlaardingen.nl om uw ruimhartige toezegging te doen.

Is de kerk voor u ook een plek van ontmoeting en inspiratie?

De kerk is als een oase van rust in de hectiek van alledag. Het is de plek waar je de vragen over het leven kan stellen en over het geloof. Afgelopen jaar konden wij elkaar maar beperkt ontmoeten, maar toch proberen we als gemeenschap naar elkaar om te zien en ons geloof in God te delen met elkaar.
Veel van onze activiteiten hebben geen doorgang kunnen vinden het afgelopen jaar, maar dit jaar hopen we toch weer graag iedereen te gaan ontmoeten. Niet alleen tijdens de wekelijkse kerkdiensten en de kindernevendiensten of bijzondere vieringen, zodra dat weer veilig kan, maar ook tijdens bijbelkringen, Alpha-cursussen en jeugdclubs, zomerprogramma’s voor thuisblijvers, koffie-ochtenden, opa-en-oma-dagen, de Lichtjestocht, de Nacht zonder Dak en het Zomerterras.
Wij zoeken steeds naar nieuwe mogelijkheden om elkaar te ontmoeten rondom geloofs- en levensvragen en zo is bijvoorbeeld de KerkTV versneld ontwikkeld, zodat iedereen zich toch verbonden mag voelen met zijn/haar kerk

GEEF DAN VANDAAG
VOOR DE KERK VAN MORGEN !!!

terug